Dafür steht wir

Onze verantwoordelijkheid

 

Klanten

Wij staan achter onze klanten met volle inzet en passie. Wij willen u niet alleen tevreden stellen, maar u ook zo goed mogelijk adviseren. Sinds de oprichting van Karcher GmbH in 1991 zorgen wij voor klantnabijheid en klantcontact, niet alleen door onze medewerkers in het hoofdkantoor in Bad Rappenau, maar ook door onze buitendienstmedewerkers die u persoonlijk met raad en daad terzijde staan.

Het is onze persoonlijke zorg om onszelf voortdurend te verbeteren om u te ondersteunen. Daarom is klantgerichtheid een van de belangrijkste basiswaarden van ons bedrijf. Uw feedback van de klant is voor ons zeer belangrijk om onszelf voortdurend te verbeteren en optimalisaties door te voeren.

Medewerkers

Als verantwoord familiebedrijf versterken wij onze medewerkers voortdurend in hun opleiding en bijscholing. We onderhouden een beleefde en respectvolle interactie met elkaar, wat zorgt voor een prettige werkrelatie. Het is ons doel om een werkomgeving te creëren die gebaseerd is op partnerschap voor onze medewerkers.

Om een goede werksfeer onder elkaar te bevorderen worden er meerdere malen per jaar evenementen met en voor onze medewerkers georganiseerd. Naast speciale excursies voor stagiairs bevorderen we ook het samenzijn door bijvoorbeeld barbecues.

Milieu

We gebruiken groene energie! Sinds 2012 produceren en gebruiken we onze eigen zonne-energie via ons 120 KW daksysteem.
Sinds 2013 doen we het zonder orderverwerking in papieren vorm. Door over te stappen op digitale verwerking besparen we niet alleen papier, maar verminderen we ook het verbruik van middelen.

Recycling - Alleen al in de EU wordt jaarlijks meer dan 25 miljard ton afval geproduceerd. Daarom doen we ons deel om minder afval te produceren en het afval goed te recyclen. Door onze samenwerking met Interseroh hebben we sinds 2013 ongeveer 715 ton grondstoffen en ongeveer 82.290 kilogram broeikasgassen kunnen besparen.


Karcher Design wordt nog groener.
Sinds 2019 kunnen tot vier elektrische auto's worden opgeladen bij ons eigen elektrische tankstation in Bad Rappenau. Het elektrische tankstation voorziet onze drie elektrische auto's nu op een milieuvriendelijke manier van de nodige elektriciteit. Naast elektrische voertuigen is ook een uitwisseling van pure brandstofvoertuigen voor hybride modellen gepland.

DESIGNS IN RVS

Copyright 2020 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Merkliste (0)