Wij zijn Karcher Design

Het enthousiasme voor deurkrukken hebben onze ouders Irmgard en Ulrich Karcher ons met de paplepel ingegoten, beiden hebben het familiebedrijf in 1991 opgericht en met veel passie het merk Karcher in het hoogste marktsegement weten te positioneren. Door middel van een herkenbaar en tijdloos hoogwaardig design en de wens om het design te combineren met kwalitiatieve montagetechnologie, is het gelukt om onze marktpositie uit te breiden vanuit Duitsland naar andere Middeleuropese landen. Met het oog op de toekomst hebben wij in 2015 in Seattle (VS) Design NA LLC opgericht ten behoeve van onze klantenservice voor de Amerikaansemarkt en Canadesemarkt.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid assortiment aan, waarbij de klant de combinatie tussen de deurkruk en de bijhorende rozet zelf kan samenstellen. De klant heeft de keuze uit vier verschillende rozetten. Zowel het driedelige standaardrozetmodel, alsmede het plandesignrozetmodel zijn rond of vierkant verkrijgbaar, waarbij het plandesignrozetmodel met slechts 3 mm dikte bij iedere moderne inrichting past. Wij onderscheiden ons van de Europese concurrentie doormiddels van het gepatenteerde Comfort Slot, waarbij wij de klant een slot zonder sleutel in het indiviudeel gekozen design aan kunnen bieden. Onze deurkrukken zijn eveneens geschikt voor glasdeursloten, krukgarnituren, langschild en raamkrukken, met bijpassende producten zoals deurkloppers, deurstoppers en knopen. De klant heeft de keuze uit de klassieke kleuren mat gepolijst chroom, chroommat, antiek bronze en kosmos zwart ongeacht of men kiest voor het materiaal roestvrijstaal of zamak.

Iedere dag werken onze professionals met passie aan de innovatie van de vorm en functie van onze deurkrukken, waarbij nauw wordt samengewerkt met toonaangevende designers. Deze samenwerking staat garant voor de ontwikkeling van innovatief design en gepatenteerde producten. Wij hebben oog voor detail en willen onze klanten de beste technische oplossing kunnen bieden, waarbij wij blijven werken aan de ontwikkeling van onze producten, de vormgeving en het kwaliteitsmanagement. Onze deurkrukken zijn gecertificeert conform DIN1906 (Klasse 3 en Klasse 4), DIN18273, DIN179 en DIN18257, EN1627 (getest op basis van BRL3104) en ÖNORM B3850. Deze kwaliteitsnormen en de compliance vinden wij vanzelfsprekend teneinde onze klanten van kwalitatieve en producten te kunnen voorzien.

Onze ondernemingsexperts ondersteunen in geheel Europa ter plekke de door ons gekozen partners waarmee wij samenwerken. Onze binnendienst beschikt over ruime ervaring en know-how. Daarnaast zijn wij door middel van moderne logistiek in staat onzen klanten snel te voorzien van de gevraagde producten. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een profesioneel opleidingsmanagement opgezet en zijn trots op onze competente Young professionals.

Laat u zich van onze producten inspireren ten behoeve van uw woonwensen.

 

Isabel en Jan Karcher

Het bedrijf Karcher Design

 

Geschiedenis

Onze bedrijfsgeschiedenis

 

Verantwoordelijkheid

Tegenover klanten, werknemers en het milieu

 

Advies

Onze adviezen en diensten

 

Karcher Design wereldwijd

Karcher Design in Europa en de VS

 

Het bijzondere

Onze 3-delige rozettechnologie

 

Normen en kwaliteit

Overtuig uzelf van onze kwaliteit

DESIGNS IN RVS

Karcher Design internationaal

Adres

Karcher GmbH Design-Beschläge

Raiffeisenstraße 32
D-74906 Bad Rappenau

Tel: +49 7264-9164-0

Copyright 2022 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Privacyinstellingen

verlanglijstje (0)
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close