Nieuwe modellen ER55 Parijs & ER56 Madrid

Nieuwe modellen ER55 Parijs & ER56 Madrid

Nieuwe deurklink modellen ER55 Parijs & ER56 Madrid

Designed by Itamar Harari

Model ER55 Parijs
Het hoogtepunt van dit model is, naast de perfecte geometrie, het afgeschuinde uiteinde, dat door een duidelijk gedefinieerde rand in twee verschillende vormelementen is verdeeld - een deurkruk in de vorm van uw hand.

"Met dit handvat is veel aandacht besteed aan de samensmelting van twee basisthema's: ergonomie en design. De driehoekige doorsnede zorgt voor een lichte en stevige grip, terwijl het gevormde eindstuk scherpe randen vermijdt. Alle details zijn bestudeerd met de dezelfde designtaal in combinatie met rechte lijnen en vlakken".
- Itamar Harari op de Parijse ER55
 
 
Model ER56 Madrid
Voor de ontwikkeling van het ontwerp van de Madrid ER56 was de Parijse ER55 de essentiële hoeksteen. De trigonometrische vorm bleef behouden, maar de grip werd naar boven gebogen. Dit zorgt bovendien voor een natuurlijke schommeling. Ook het afgeschuinde uiteinde van de Madrid ER56 moest wijken en werd vervangen door een goed gevormde en gelijkmatig afgeplatte driehoek.

"De greep buigt naar de gebruiker toe in een zachte, uitnodigende bocht. Het ontwerp is een combinatie van essentiële geometrische vormen, uitgebalanceerd met 'prettige' details.
- Itamar Harari over de Madrid ER56

Ga terug

DESIGNS IN RVS

Copyright 2021 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Merkliste (0)