Een deurkruk die voor uw hand gevormd is.

Callwey Award 2020 & German Design Award 2021

Designed by Itamar Harari

De deurkruk PARIS ER55 is ontworpen door de Italiaanse designer Itamar Harari, en combineert ergonomie en design op het hoogste niveau. Het evenwichtige samenspel van rechte vormen en aangenaam afgeronde randen overtuigde ook de jury's van twee gerenommeerde onderscheidingen.

Al aan het begin van het jaar werd de deurkruk uitgeroepen tot "Best Product" van de Callwey Awards Huizen van het Jaar 2020. Daarna volgde de "German Design Award 2021" in de categorie "Special Mention: Building Elements".


Elegant design in de uitstekende kwaliteit van KARCHER DESIGN
Het hoogtepunt van dit model is, naast de perfecte geometrie, het afgeschuinde uiteinde, dat door een duidelijk afgebakende rand in twee verschillende vormelementen is verdeeld. Deze duidelijk gedefinieerde vormtaal is de reden voor het ergonomische gevoel van de deurkruk. De driehoekige vorm past zich perfect aan de hand van de gebruiker aan, wat het openen en sluiten van de deur bijzonder aangenaam maakt. Een deurkruk die voor uw hand gevormd is.

"Met deze kruk werd veel aandacht besteed aan het samenvoegen van twee fundamentele zaken: ergonomie en design. De driehoekige doorsnede zorgt voor een lichte en stevige grip, terwijl het gevormde eindstuk scherpe randen vermijdt. Alle details werden gecombineerd met dezelfde designtaal met rechte lijnen en vlakken". – Itamar Harari over Paris ER55

Door de combinatie van hoogwaardig edelstaal en het gebruik van de driedelige rozettechniek belooft de deurkruk niet alleen designaspecten, maar ook een hoog draagvermogen en een uitstekende kwaliteit van KARCHER DESIGN. Het model is verkrijgbaar in mat edelstaal en op rond en vierkant rozet. Maar de meermaals bekroonde kleur Cosmos Zwart flatteert ook de tijdloze en elegante vorm en laat de natuurlijke randen tot hun recht komen.


PARIS ER55 bekroond als "Beste product”
Sinds 9 jaar wordt de Callwey Award "Huis van het jaar" uitgereikt aan de 50 beste eengezinswoningen. Daarnaast worden bedrijven die met speciale en innovatieve producten een bijdrage leveren aan de inrichting van de woning onderscheiden met de "beste product"-award. KARCHER DESIGN kon de jury met de deurkruk PARIS ER55 overtuigen en kreeg de felbegeerde prijs voor het model in de kleuren mat edelstaal en Cosmos Zwart.

Bijzondere vermelding bij de German Design Award 2021
De German Design Award werd voor het eerst uitgereikt in 2012 en is een van de belangrijkste designwedstrijden ter wereld. In de categorie "Buildings and Elements" reikt de internationale jury jaarlijks prijzen uit aan producten met een bijzondere designkwaliteit. De deurkruk PARIS ER55 van KARCHER DESIGN kreeg bijzondere aandacht in de categorie "Bouwelementen" en werd bekroond met de „Special Mention 2021 Excellent Product Design“-award.

Ga terug

DESIGNS IN RVS

Karcher Design internationaal

Adres

Karcher GmbH Design-Beschläge

Raiffeisenstraße 32
D-74906 Bad Rappenau

Tel: +49 7264-9164-0

Copyright 2024 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Privacyinstellingen

verlanglijstje (0)
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close