Bicolor – elegant kleurenduet

Bicolor – elegant kleurenduet

De term bicolor komt oorspronkelijk uit de wereld van de juwelen. Hier betekent bicolor de combinatie van twee verschillend gekleurde edelmetalen. De juwelen in bicolor-look schitteren in hun betoverende tweekleureneffect in een klassieke goud-zilvercombinatie of maken een nonchalant modestatement met een contrast van donkere en lichte tinten, bijvoorbeeld in zilver en zwart. Volgens het motto: Waarom een kleur kiezen als men ze ook kan combineren?

Met kleurencombinaties van de meermaals bekroonde trendkleur Cosmos Zwart en klassiek mat edelstaal volgt de Rhodes-deurkruk van KARCHER DESIGN de huidige trend op de voet. Combinaties van twee harmonieuze kleurschakeringen zijn meer dan ooit in de mode, omdat de aantrekkingskracht van de twee kleuren de interesse van de kijker opwekt. Het contrast tussen de diepe, donkere kleur en de lichte kleur van het edelstaal zorgt ervoor dat de deurkruk er elegant en levendig uitziet. Hoogwaardige materialen zorgen voor een visuele waardigheid en maken de eenvoudige vorm van de deurkruk tot een harmonieuze middenweg tussen extravagantie en understatement.
Voor de ideale bicolor-look is de duidelijke scheiding van de kleuren van bijzonder groot belang.

In de deurkruk Rhodos wordt dit bereikt door de componenten van de voor KARCHER DESIGN kenmerkende 3-delige rozettechniek. Een van de twee kleuren is dominant, de andere plaatst lossere accenten. De combinatie van kleurtonen creëert een nieuwe lichtheid die perfect past in elke individueel ontworpen ruimte.

Ondanks de duidelijke scheiding van de twee kleuren, versmelten ze door het matte oppervlak tot een elegant duet in een prettige uitstraling. Deze harmonieuze symbiose van materialen en kleuren versterkt de sfeer in elke ruimte. Hoogwaardig oppervlakken, hoekige elegantie en moderne combinaties. De deurkruk Rhodos in de nieuwe kleurencombinaties van KARCHER DESIGN is de ideale aanvulling voor moderne ruimtes.

Ga terug

DESIGNS IN RVS

Copyright 2021 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Merkliste (0)