Opleiding tot managementassistent in Groothandel en buitenlandse handel

with the opportunity to obtain the additional qualification "International Business Management with Foreign Languages".

Een managementassistent in groothandel en buitenlandse handel zorgt voor de inkoop van goederen in verschillende sectoren en verkoopt deze aan handelsbedrijven, ambacht en industrie. Een goede productkennis, het werven van klanten, het maken van markt- en concurrentieanalyses en het houden van toezicht op de opslag en een vlotte goederenstroom zijn de belangrijkste taken.

Het bedrijf Karcher GmbH biedt je de mogelijkheid om in een internationale omgeving te werken.
Voor middelbare scholieren wordt kennis over internationale economie en bedrijfskunde (bv. internationaal betalingsverkeer, controle, export- en importprocessen) als extra vakbekwaamheid onderwezen. De vreemde talen (Engels/Frans of Engels/Spaans) zijn gericht op commerciële correspondentie, zakelijke managementinhoud, conversatie en grammatica

Service

Talen

Communicatie

Snelle sollicitatie - alleen met uw CV en afstudeerdiploma

Carola

Opleiding tot managementassistent in Groothandel en buitenlandse handel, 3. jaar

Hallo, mijn naam is Carola, 24 jaar oud, en ik ben in het 3e jaar van mijn opleiding als handelsvertegenwoordiger in de groothandel en buitenlandse handel.

In mijn opleidingsperiode heb ik tot nu toe op verschillende afdelingen gewerkt: verkoopservice, magazijn en verkoopkantoor Duitsland en verkoopkantoor export.
Door deze afwisseling kon ik mijn kennis op alle afdelingen verbeteren en leerde ik altijd nieuwe dingen. In het magazijn kreeg ik bijvoorbeeld de kans om de producten, hun assemblage en mogelijke varianten beter te leren kennen. Deze ervaring heeft mij veel geholpen op de afdelingen export en verkoopservice en heeft nog steeds zijn voordeel.
Momenteel werk ik in de verkoop en export, erg leuk omdat ik dagelijks contact heb met onze klanten en ik mijn moedertaal (Italiaans) kan gebruiken.

De productkennis van de stagiairs wordt wekelijks aangevuld via de stageronde. Dit geeft ons veel informatie die handig is om de klanten van dienst te kunnen zijn. Een goede werksfeer is erg belangrijk bij Karcher Design. Mijn collega's zijn altijd behulpzaam en ik weet zeker dat als ik vragen heb, zij mij ook zullen helpen om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het eindexamen.

Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin in mijn opleiding en haal veel voldoening uit de vele nieuwe interessante taken!

Eric

Opleiding tot managementassistent in Groothandel en buitenlandse handel, 1. jaar

Mijn naam is Eric en ik kom uit Frankrijk. Na mijn BAC S besloot ik wat anders te gaan doen en vond het een uitdaging om in het buitenland te studeren om mijn Duitse en Engelse taalvaardigheden te verbeteren en een nieuwe cultuur te ontdekken. Daarom ben ik bij Karcher-Design mijn opleiding Groothandel en buitenlandse handel met internationale aanvullende vakbekwaamheid begonnen. Deze opleiding duurt 2,5 jaar en ik heb afwisselend les op school en werk in het bedrijf.

Tijdens de opleiding leer ik over verschillende nieuwe zakelijke onderwerpen en verbeter ik mijn beheersing van het Duits, Spaans en Engels en in het bedrijf pik ik op welke werkzaamheden iedereen binnen de verschillende afdelingen heeft.

Karcher-Design ondersteunt hun leerlingen met lessen in het Engels en Duits en diverse wekelijkse trainingen.
Ik loop nu met veel plezier stage bij Karcher Design, mijn taken zijn altijd interessant en gevarieerd en ik leer veel nieuwe dingen.

Onze stagiairs

Eric
Groothandel en buitenlandse handel
Carola
Groothandel en buitenlandse handel
Ricardo
Groothandel en buitenlandse handel
Henrik
Groothandel en buitenlandse handel

Snelle sollicitatie - alleen met uw CV en afstudeerdiploma

DESIGNS IN RVS

Karcher Design internationaal

Adres

Karcher GmbH Design-Beschläge

Raiffeisenstraße 32
D-74906 Bad Rappenau

Tel: +49 7264-9164-0

Copyright 2024 Karcher Design. All Rights Reserved.

Bezoek onze Facebook-pagina

Privacyinstellingen

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close